Leatherman

There are no products listed under this brand.

LEATHERMAN

De Leatherman Tool Group werd in 1983 opgericht door ingenieur Tim Leatherman en zijn zakenpartner Steve Berliner.

Tim Leatherman is dé uitvinder van de multitool : een knijptang met diverse geïntegreerde functies zoals een mes, zaag, schaar, tal van schroevendraaiers enz. Elke Leatherman tool wordt geproduceerd in de fabriek in Portland (Oregon – U.S.A.). Gedurende meer dan 35 jaar werden meer dan 70 miljoen tools gemaakt en wereldwijd verspreid.

Vanaf het begin wordt elke multitool ontworpen met passie en oog voor detail, kwaliteit voorop. Het gamma werd in de jaren uitgebreid met diverse varianten, waarmee Leatherman zich tot verschillende gebruikers richt : Doe-het-zelvers, buitensporters, industriëlen/professionals, militairen, hulp- en ordediensten, security-medewerkers, etc.

Leatherman hanteert buitengewoon strenge normen opdat je multitool jouw leven lang meegaat. Indien dit niet langer zo is, doe dan beroep op hun 25-jaar fabrieksgarantie op materiaal- en fabricagefouten.

Maak kennis met het ruime aanbod. Mits je er goed zorg voor draagt is een Leatherman een aankoop voor het leven en kan je je niet herinneren hoe je het gered hebt zonder.

Naast multitools vind je ook een gamma Leatherman zakmessen op de markt.