Word dealer bij Homeij

De grootste merken verkopen? Makkelijk en snel bestellen.

Maak een zakelijk account aan
Homeij "mates in business"

Groothandel, distributeur, fabrikant en importeur.

Meer over ons
Alle grote merken

Met o.a. Victorinox, Leatherman, Opinel en Diamant Sabatier

Kijk hier
Promoties

Ontdek exclusieve aanbiedingen voor dealers.

naar het promotie overzicht
Loyalty gifts

Talloze mogelijkheden aan spaarprogramma's

Bekijk hier alles opties

Homeij: meer dan 50 jaar “mates in business”

Dé messen groothandel, importeur en producent van de Benelux; een gerenommeerd pionier op messengebied. Dat word je door historie, ervaring en veel plezier hebben in je vak.

Dat bewijst Homeij inmiddels meer dan 50 jaar. Al die jaren is Homeij gespecialiseerd in het leveren van de juiste tools for life: praktische producten voor thuis, op het werk en onderweg, die het leven leuker en gemakkelijker maken. Met duizenden verschillende messen en toebehoren in de collectie is Homeij dé messen groothandel van de Benelux. Bij Homeij geldt een adagium: je bent zo goed als je laatste wedstrijd; voor de volgende moet je hard trainen en je opnieuw bewijzen!

Ruime keuze
A-merken die zich door jarenlange ervaring en topkwaliteit bewijzen. Of de best betaalbare alternatieven daarvoor. Personalisatie mogelijk en door ons professioneel en veilig verpakt. Inclusief uitstekende garanties en after sales.

Presentatie
Als dealer kun je rekenen op onze steun in het presenteren van onze prachtige producten, zowel on- als offline. Samen bekijken we de mogelijkheden en wij maken pos-materiaal, stappenplannen en hoge kwaliteit foto’s & video’s afgestemd op jouw bedrijf en klant.

Vakkennis
Op vrijwel alle internationale messenbeurzen in de wereld zijn wij, Homeij: dé messen importeur uit de Benelux, vertegenwoordigd. Trends, innovaties, deals en de laatste marktontwikkelingen worden op de voet gevolgd door Homeij's sourcers en marketeers.

Klantinzicht
Met data-analyses geeft Homeij jou als dealer inzicht in jouw klant. Wie is je klant en wat zoekt/vindt zij? Welke prijs wil zij betalen? Onze inzichtelijke analyses bieden jou nieuwe scoringskansen. Online toegang naar onze portal – voor snel en eenvoudig bestellen – doet de rest.


Ons ruime assortiment bestaat uitEen greep uit de merken van Homeij


Chef's Choice
CRKT
Diamant Sabatier
Esbit
Homey's Tools for life
Maglite
Muela
Nexttorch
Opinel
Silva
Victorinox
Zippo