Samen voor tevreden klanten zorgen

Wat doet Homeij?

Homeij levert al meer dan 50 jaar producten voor thuis, op het werk en op reis. Praktische producten die je dagelijks gebruikt, van een pincet tot een koksmes, en van een zaklamp tot een isoleerfles. Homeij biedt bekende A-merken zoals Victorinox, Diamant Sabatier, Opinel, Chef’sChoice en Esbit aan. Ook het eigen merk Homey’s tools for life staat voor kwaliteit en 5 jaar garantie.

Hoe onderscheidt Homeij zich?

Als exclusief importeur heeft Homeij niet alleen de bestsellers op voorraad, maar ook de minder roterende producten. Waarom? Omdat Homeij een echte specialist wil zijn en alle problemen of uitdagingen van uw klant wil kunnen oplossen. Bovendien kunnen wij van Homeij producten personaliseren met een naam of logo en daarnaast staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Dat geldt trouwens ook voor de merken die wij vertegenwoordigen.

Bent u onze ‘mate in business’?

Homeij zoekt dealers/partners - wij noemen dat ‘mates in business’- die met ons het gesprek over het positief beïnvloeden van business aan willen gaan. Enkele speerpunten van Homeij zijn hierbij:

  • Concept thinking
  • Het delen van data en content
  • Het maken van een promotieplan, inclusief plan voor sociale media
  • Doorlopend contact in de vorm van tussentijdse evaluatiegesprekken

Ondersteuning, efficiëntie en professionaliteit op elk gebied

Voor Homeij is klanttevredenheid de allerbelangrijkste reden van ons bestaan. Door de continue veranderingen in het retail-landschap zijn we steeds op zoek naar nieuwe wederverkopers voor onze A-merken. Homeij biedt een prima ondersteuning als het aankomt op presentatie, schappen-plannen en opbrengst per vierkante meter. Bovendien bieden we een eerlijke marge waardoor een uitstekend rendement haalbaar is. Homeij heeft zowel binnen als buiten de juiste mensen aan boord, die zorgen voor een optimale begeleiding en training van uw medewerkers. U kunt bij Homeij uw order online plaatsen en binnen 24 uur heeft u de producten in huis.

We helpen u met álles!

Zoekt u een nagelschaar voor baby's of volwassenen, een zaklamp voor de meterkast of gewoon voor buiten, een dunschiller voor de zoete aardappels of de asperges, een voor een trektocht of een festival, een verrekijker om vogels te spotten of voor op de boot, een broodmes voor bij de barbecue of voor in de keuken, een hoofdlamp voor uw reis naar het buitenland of gewoon bij het hardlopen, een kurkentrekker voor thuis of voor het wijntje bij de picknick, een messenslijper voor uw outdoor- of keukenmes, een multifunctioneel zakmes voor uw werk of voor aan de sleutelbos? Homeij heeft het allemaal.

Wilt u meer van ons weten of direct dealer worden? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen of ons te benaderen voor een dealerschap via mail of telefoon. Als toekomstige ‘mates in business’ staan de medewerkers van Homeij u graag te woord.