Producent + worldwide distributor

Homeij Homey's Outdoor
Homeij Homey's Cooking
Homeij Homey's Optics

Binnenkort kunt u hier uw producten bestellen. Als u al klant bent bij ons, kunt u nu nog gewoon terecht in onze portal, https://shop.app4sales.net/HomeijB2B

Over Homey’s - Tools for Life

Waar staat ‘Tools for Life’ voor?

Homey’s Tools for Life is het nieuwe, frisse, stoere huismerk van Homeij. De producten die Homey’s produceert zijn praktische tools voor thuis, op het werk of onderweg met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en bovendien een hoog gebruiksgemak. Op ieder moment in je leven kun je wel een tool van Homey’s gebruiken. Of het nu gaat om zakmessen, multitools, koks- en keukenmessen, beauty & care, kompassen of scharen: met een product van Homey’s heb je iets goeds in handen dat je leven een stukje zal vergemakkelijken.

Innovatie en duurzaamheid met Homey’s Tools for Life

Door regelmatig op de proppen te komen met pakkende, nieuwe concepten zoals de ‘Grilla’ – een stoere barbecueset, verpakt in een ‘food safe’ bewaarblik, gepresenteerd in een stoere, opvallende display – blijft Homey’s Tools for Life innoveren. Wat dacht je bijvoorbeeld van de duurzame keukenmessenlijn ‘Vitt’? Voor de heften van deze messen is gebruik gemaakt van ecologisch tarwegras, waardoor er een kortere verhittingstijd nodig is tijdens de productie en er veel energie bespaard blijft. Ook zijn deze heften volledig biologisch afbreekbaar. Duurzaamheid is anno 2020 helaas nog steeds het laatste wat je verwacht als je een nieuwe set keukenmessen aanschaft, maar dat hoeft niet zo te blijven als je je eens oriënteert op de producten van Homey’s Tools for Life!

Homey’s Tools for Life: hét alternatief voor bekende A-merken

Homey’s is met hun Tools for Life een voortreffelijk alternatief voor bekende A-merken, zowel door de goede prijs-kwaliteitverhouding als het wijdverbreide, gerenommeerde assortiment. De producten die Homey’s produceert zijn zeer functioneel en zoals eerder genoemd is er aandacht voor duurzaamheid en eco-friendliness. Niet alleen op het gebied van gebruikt materiaal, maar ook als het aankomt op de manier van verpakken houden ze de aardkloot waarop we leven in gedachten.

Homey’s Tools for Life ook in jouw assortiment aanbieden?

De Tools for Life van Homey’s zijn zeer geliefd in de outdoor- en kampeerwereld, zo als ook in de knutselscene (DIY). Evenzeer gaan ook de beauty & care producten als warme broodjes over de toonbank richting gevestigde drogisterijen. De Tools for Life zijn met liefde gemaakt en toegespitst op je doelgroep. Een Homey’s voldoet daarmee op het eerste gezicht aan je eisen en op het laatste gezicht aan al je verwachtingen.

Voordelen op een rijtje:

  • Tools (for Life!) die traffic genereren
  • Een goede omloopsnelheid
  • Een gesegmenteerde distributie
  • 5 jaar garantie op de producten
  • Een uitstekende marge
  • Presentatie op maat
  • Snelle levering en een prima uitleveringsgraad

Om dit rijtje nog wat kracht bij te zetten: velen gingen je al voor! Op outdoor gebied: Bever, A.S.Adventure en vele kampeerhallen. In het DIY segment: Transferro, Hubo, Nicovij, Uw Groene Vakwinkel en Icono. Tot slot in de categorie ‘cooking’: vele kookwinkels en horecagroothandels hebben ondertussen kennisgenomen van  Homey’s Tools for Life!

Interesse gekregen in het aanbieden van Homey’s Tools for Life?

Ben je ondertussen warmgelopen voor het huismerk van Homeij, wil je eerst nog wat meer informatie of maak je graag een babbeltje met één van de Homey’s Tools for Life experts die we aan boord hebben? Neem gerust contact met ons op! We staan te springen om je verder te helpen.