Leverancier Koksmessen Scholen

Mes vanuit de opleiding

Diamant Sabatier wordt al jaren door de beste koks en horeca opleidingen voorgeschreven als de eerste messenset. Al hoef je niet meer perse een eigen messenset aan te schaffen raadt iedereen het wel aan, hoe fijn is het dat je jouw eigen messen hebt die je zelf onderhoudt en welke altijd beschikbaar zijn voor jou. En dat ook nog met de mogelijkheid om je eigen naam erin te laten graveren. Geen enkele klasgenoot kan dan zomaar jouw mes wegpakken.

Van Cuisine naar Integra

Veel wat oudere chef koks, welke jaren geleden de koksopleiding hebben gedaan, zullen de messenlijn Cuisine herkennen van Diamant Sabatier. Uiteindelijk zijn we een aantal jaren geleden overgestapt naar Integra voor de scholen. Deze zijn namelijk ergonomisch in de hand waardoor je langer kan snijden zonder last te krijgen van krampen. Ze zijn qua prijs/kwaliteit verhouding veel fijner om mee te werken als school zijnde en er zijn meerdere mogelijkheden om je serie aan te vullen met specialiserings messen.

Dé messenleverancier voor de jonge professionele kok

Ga jij binnenkort aan een koksopleiding beginnen en heb je nog je eigen messen nodig? Dan zit je hier goed. Wij leveren namelijk een aantal standaard messenmappen voor de kok in opleiding. Hierdoor heb jij voordelig de beste selectie producten bij elkaar van topmerken Diamant Sabatier en Victorinox.
Je ontvangt van of op je opleiding meer informatie over deze messenmappen.