Leverancier Koksmessen Scholen

Hoe fijn is het om te werken met eigen messen?

Een eigen mes, dat alleen door de scholier of student gebruikt en verzorgd wordt. Een eigen verantwoordelijkheid. En met een mooie naamgravering kan er ook geen misverstand bestaan over welk mes van wie is. Met een consequent eigen gebruik gaat het mes ook echt naar de hand van de kok in opleiding staan.

✓ Neemt alle zorg uit handen van scholen

✓ Personaliseerbare gravering op alle koksmessen

✓ Directe bestelmogelijkheid voor studenten

✓ Leuke extraatjes en voordelen voor studenten

✓ Ondersteuning op de pas-dag

✓ Meerdere opties in aankoop/afname voor scholen en scholieren

✓ Uitleg over afname en online portal

✓ Onderhoudsdiensten voor messen

Dé messenleverancier voor de jonge en gedreven professionele kok

Een koksopleiding begrijpt de essentie van de juiste gereedschappen voor het succes van een scholier of student met culinaire ambities. En waar begint dat succes beter dan bij het hart van elke professionele keuken: een hoogwaardig koksmes. Daarom presenteren wij met trots de Diamant Sabatier messenmap voor de kok in opleiding.

Waarom Homeij als leverancier van koksmessen ?

  • Een eigen mes: Wij bieden de mogelijkheid om eigen messen te graveren, wat ze niet alleen uniek maakt maar ook helpt ze te onderscheiden in een drukke keuken.

  • Eenvoudig bestelproces: Studenten kunnen rechtstreeks via onze online portal bestellen, waardoor het aankoopproces naadloos en stressvrij verloopt. Wij leveren direct aan de student.

  • Ondersteuning en service: Homeij neemt als zeer ervaren aanbieder de zorg zoals administratieve rompslomp over van de opleiding, biedt ondersteuning op de pas-dag en geeft uitleg over de werking van onze online portal. We bieden ook mogelijkheden voor onderhoud van de messen.

 

Waarom een Diamant Sabatier messenmap?

  • Ongeëvenaarde kwaliteit: Elk Diamant Sabatier mes is een toonbeeld van vakmanschap, perfect voor precisiewerk en duurzaam en krachtig voor dagelijks gebruik..

  • Veelzijdigheid: Onze messenmappen bevatten een reeks messen, elk ontworpen voor specifieke taken. Dit betekent dat men voor elke snijtaak het juiste gereedschap bij de hand heeft.

  • Persoonlijk: De inhoud van de messenmap stellen we graag naar persoonlijke wens samen.

  • Ergonomisch ontwerp: Comfortabel en veilig in gebruik, ideaal voor lange kooksessies.Naamgravering op alle koksmessen

Partner in culinaire excellentie

Homeij neemt alle zorgen uit handen. Met jarenlange ervaring in het leveren van messenmappen aan diverse horecaopleidingen, bieden wij een probleemloze service die zowel flexibel als betrouwbaar is. Meer weten over de mogelijkheden? Benieuwd naar hoe zowel opleiding als student jarenlang plezier heeft van onze Diamant Sabatier messenmap? Neem contact op met Homeij en informeer bij onze Manager Business Development Erwin Schellekens.