Over ons

Over Homeij

Homeij bestaat al sinds 1970 en is sindsdien dé specialist op het gebied van messen en toebehoren. In 2016 is het familiebedrijf overgenomen door Jeroen Croonen en Jarno van der Donk en hebben zij als ‘Mates in Business’ de gevestigde naam Homeij nieuw leven ingeblazen. Met de nieuwe eigenaren en het frisse team is Homeij gedreven, enthousiast en met de nodige humor op weg om haar missie waar te maken:

Een inspirerend voorbeeld zijn van plezierig en succesvol zaken doen, op basis van fair play.

MATES IN BUSINESS

Het familiebedrijf Homeij is in 2016 overgenomen door Jarno van der Donk en Jeroen Croonen. Geen private equity, maar lange termijn familie investering. De naam Homeij bleef in 2016 na de overname hetzelfde, maar daar is dan ook alles mee gezegd. Sindsdien symboliseert de tagline 'Mates in Business' een streven naar sterke in- en externe samenwerkingen. Homeij heeft een metamorfose doorgemaakt. Homeij streeft de voor haar essentiële waardes na: betrokkenheid, betrouwbaarheid, dienstbaarheid en loyaliteit. De manier van werken kenmerkt zich door drie belangrijke speerpunten: doortastend, transparant en flexibel. En dat alles met de focus om te allen tijde zo scherp als een mes te zijn met een oprechte lach.

Want met je maten lach je, huil je en je vertrouwt ze helemaal. Geweldig toch, als je dat kunt bereiken met je klanten, leveranciers en medewerkers? Juist dáárvoor komen we iedere ochtend uit bed!

JIJ?

Totaalleverancier:  Met duizenden verschillende messen in de collectie, profiteert elke klant van een zeer breed en diep assortiment. Zo vormt dé messen importeur en producent van de Benelux, voor jou een perfecte totaalleverancier, waardoor u efficiënt kunt werken en tijd kunt besparen.

Voorraadhoudend:  In het omvangrijke en zeer moderne warehouse in Den Bosch is van elk model een gezonde voorraad beschikbaar, waarbij elke sku wordt gemonitord op rotatie en leverbaarheid. Hierdoor zijn snelle leveringen (vaak binnen 24 uur) vanzelfsprekend en is de afzet aan de eindgebruiker geoptimaliseerd. Alle new-ins van alle merken worden standaard gevolgd.

Bestelgemak:  Via de eigen online portal biedt Homeij jou de mogelijkheid om 24/7 je bestelling te plaatsen. Snel en overzichtelijk! Je hebt je eigen bestelhistorie tot je beschikking, je kunt je favoriete producten markeren én regelmatig speciale aanbiedingen vinden!

Verkoopkansen: Meerdere keren per jaar sturen we je digitale updates en brengen je op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes en product introducties. Ook zijn ‘Best Practices’ opgenomen: succes-story’s vanuit de praktijk die wij met plezier met je delen en waarmee je jouw omzetkansen altijd verhoogt!

BENELUX EN VERDER

Zowel binnen als buiten de Benelux is Homeij distributeur en actief met sterke merken als Victorinox, Leatherman, Opinel, SILVA, Maglite, Chef's Choice, Esbit, Zippo, Diamant Sabatier en eigen merk Homey’s Tools for life.

Door slimme keuzes te maken ten aanzien van het distributiebeleid en de marketingactiviteiten hierop af te stemmen, is Homeij de 'Mate in Business', voor resellers on- en offline, In Home en Out of Home segment. Binnen en buiten de Benelux.

Vele professionele gebruikers uit sectoren als: Foodservice, Overheid, Industrie, commerciële dienstverlening, promotionele producten en diensten, Tuin en Bouw beschouwen Homeij als een fijne partner.

Mensen maken Homeij