Werken bij Homeij

Wil jij werken in een ambitieus, informeel team, bij de leukste groothandel in messen en outdoor artikelen van de Benelux?

Lees dan zeker verder!

 

Wij zoeken momenteel collega's voor de volgende functies:

Stagiair Sales - Stagiair Inkoop - Stagiair E-commerce & Marketplaces

 

Homeij ken je misschien niet, maar de topmerken die ons bedrijf exclusief importeert, hoogstwaarschijnlijk wel. Victorinox, Chef’sChoice, Diamant Sabatier, Opinel, MagLite, Leatherman en ons eigen huismerk Homey’s zijn ‘wereldberoemd’. Van zakmessen en keukenmessen tot scharen, messenslijpers en drinkbekers: onze producten kenmerken zich door hun naamsbekendheid en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bieden onze klanten veel ondersteuning in de vorm van mooie displays, sterke acties, kennis door training etc. Wij gaan voor een lange termijnrelatie met onze klanten en doen iedere dag opnieuw ons uiterste best om elke klant 100% tevreden te stellen. Wij werken efficiënt en snel, leveren kwaliteitsproducten en bieden een uitstekende aftersales en garantievoorwaarden.

 

Wij zijn gevestigd in Nederland, maar beleveren met de meeste van onze merken de gehele Benelux, en met enkele merken zelfs de hele wereld. Om onze klanten in de zakelijke en consumentenmarkt zo goed mogelijk te bedienen, hebben wij teams voor onder meer logistiek & fulfillment, sales, binnendienst, customer service, inkoop en marketing & e-commerce. Met zo'n 30 collega's proberen wij Homeij iedere dag iets beter, slimmer en leuker te maken.

 

Als bedrijf zijn wij de afgelopen 5 jaar flink veranderd. Van een ietwat stoffige groothandel naar een moderne, dynamische organisatie gevestigd in het bruisende Den Bosch. Bij ons op kantoor wordt hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo verzorgt iedere week een ander team de gezonde lunch op donderdag, hebben we een actieve personeelvereniging en wordt er flink wat afgetafeltennist op de bovenste verdieping.

 

Ben je benieuwd naar wat Homeij jou te bieden heeft? Bekijk hieronder onze huidige vacatures of stuur een open sollicitatie naar danielle@homeij.com.

Wie weet tot snel!


Vacatures


Stagiair Sales

 

Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair voor onze salesafdeling. Ben jij een echte aanpakker en heb jij affiniteit met de commerciële wereld? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving

Binnen Homeij is intern veel vakkennis voorhanden. Je wordt dan ook eerst goed opgeleid voordat je met je stage begint. Je wordt daarnaast goed ondersteund door onze Commerciële Binnendienst bestaande uit een betrokken team en uiteraard kun je gebruik maken van ons CRM- en ERP-systeem. Je houdt alle ontwikkelingen, acties, de agenda, orders e.d. bij. We zoeken geen administrateur, maar een absolute topverkoper in de dop!

 

Een afwisselende en uitdagende stage, waar jij veel praktijkervaring op doet! Jouw takenpakket bepalen we samen. Waar blink jij in uit en waar krijg jij energie van?

 

Functie-eisen

Hoe wij jou zien? - Je bent leergierig en enthousiast. - Je hebt goede communicatievaardigheden, je bent sociaal en werkt graag in een team. - Ondernemingsdrang zit in je bloed. - Je beschikt over drive, prestatiedrang en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. - Je krijgt een kick van het overtreffen van jouw targets.

 

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Vrijheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren. - Een professionele en ambitieuze organisatie en gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – Een stagevergoeding in overleg. 

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur ons dan een bericht! 


Stagiair Inkoop MBO/HBO

 

Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair voor onze inkoopafdeling. Volg jij een opleiding in de richting van inkoop en/of logistiek en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving 

Gaat jouw hart sneller kloppen als je als spin in het web kunt fungeren en kijk je uit naar afwisselende werkzaamheden die direct bijdragen aan de leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid? Bij Homeij krijg je de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan onze inkoopprocessen! 

 

Een stage waarbij je alle facetten van je opleiding toetst aan de praktijk in een uitdagende en inspirerende omgeving. Al met al een afwisselende en uitdagende stage, waar jij veel praktijkervaring op kunt doen! 

 

Functie-eisen 

Hoe wij jou zien? - Je volgt momenteel een MBO/HBO opleiding in de richting van inkoop of logistiek; - Je bent nauwkeurig en enthousiast; - Je hebt goede communicatievaardigheden, je bent sociaal en werkt graag in een team; - Je wilt graag werkervaring opdoen in een commerciële omgeving. 

 

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren. - Een professionele en ambitieuze organisatie en gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – Een prima stagevergoeding. 

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur ons dan een bericht! 


Stagiair E-commerce & Marketplaces HBO

 

Functieomschrijving

Als meewerkstagiair E-commerce & Marketplaces krijg je de mogelijkheid om volledig mee te draaien in het E-commerce en Marketing team van Homeij. Dit team is verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten binnen Homeij, variërend van verkoop via eigen webshops tot verkoop op marktplaatsen als Bol.com en Amazon. Daarnaast houden we ons bezig met artikelbeheer én (online) marketing, via o.a. zoekmachines, e-mail en social media.

Op dit moment zijn we onder meer een nieuwe bestelportal voor onze zakelijke klanten aan het opzetten. Daarnaast richten we ons op internationale expansie, onder meer via marktplaatsen, en het professionaliseren van ons artikeldatabeheer. Kortom: een zeer gevarieerde werkomgeving waar altijd nieuwe kansen en uitdagingen liggen!

 

Functie-eisen

Hoe wij jou zien? - Je volgt een HBO-opleiding in commerciële richting, bijvoorbeeld Bedrijfskunde, Commerciële Economie, Small Business & Retail Management of vergelijkbaar. - Je bent enthousiast, analytisch sterk en nauwkeurig. - We zoeken iemand die een ondernemende instelling heeft en energie krijgt van het behalen van successen (groot én klein). - Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat.

 

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren. - Een professionele en ambitieuze organisatie, gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – Een prima stagevergoeding. 

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur ons dan een bericht!