Werken bij Homeij

Wil jij werken in een informeel, ambitieus team, bij de leukste groothandel in messen en outdoor artikelen van de Benelux?

Lees dan zeker verder!

 

Homeij ken je misschien niet, maar de topmerken die ons bedrijf exclusief importeert, hoogstwaarschijnlijk wel. Victorinox, Chef’sChoice, Diamant Sabatier, Opinel, MagLite en ons eigen huismerk Homey’s zijn ‘wereldberoemd’. Van zakmessen en keukenmessen tot scharen, messenslijpers en drinkbekers: onze producten kenmerken zich door hun naamsbekendheid en de uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bieden onze klanten veel ondersteuning in de vorm van mooie displays, sterke acties, kennis door training etc. Wij gaan voor een lange termijnrelatie met onze klanten en doen iedere dag opnieuw ons uiterste best om elke klant 100% tevreden te stellen. Wij werken efficiënt en snel, leveren kwaliteitsproducten en bieden een uitstekende aftersales en garantievoorwaarden.

 

Wij zijn gevestigd in Nederland, maar beleveren met de meeste van onze merken de gehele Benelux, en met enkele merken zelfs de hele wereld. Om onze klanten in de zakelijke en consumentenmarkt zo goed mogelijk te bedienen, hebben wij teams voor onder meer logistiek & fulfillment, sales, binnendienst, customer service, inkoop, marketing en e-commerce. Met zo'n 30 collega's proberen wij Homeij iedere dag iets beter, slimmer en leuker te maken.

 

Als bedrijf zijn wij de afgelopen jaren flink veranderd. Van een ietwat stoffige groothandel naar een moderne, dynamische organisatie gevestigd in het bruisende Den Bosch. Bij ons op kantoor wordt hard gewerkt, maar is er ook ruimte voor gezelligheid. Zo verzorgt iedere week een ander team de gezonde lunch op donderdag, hebben we een actieve personeelvereniging en wordt er flink wat afgetafeltennist op de bovenste verdieping.

 

Ben je benieuwd naar wat Homeij jou te bieden heeft? Bekijk hieronder onze huidige vacatures of stuur een open sollicitatie naar info@homeij.com.

Wie weet tot snel!

 

Wij zoeken momenteel collega's voor de volgende functies:

Zaterdaghulp / vakantiekracht - Stagiair Sales - Stagiair Inkoop - Stagiair E-commerce & Marketplaces - Stagiair Finance & Controlling


Vacatures

Zaterdaghulp / vakantiekracht (vanaf 16 jaar)

 

Functieomschrijving

Op korte termijn zoeken wij in ons magazijn in Den Bosch een vaste zaterdaghulp voor de zaterdagochtend. Elke zaterdag zijn we binnen Homeij aan het werkvan 09:00 tot 13:00 uur. Op deze ochtend is ook onze showroom geopend, waar klanten producten kunnen bekijken, direct kopen of eerder bestelde artikelen kunnen ophalen. Naast de zaterdagochtend bieden we de mogelijkheid om in vakantieperiodes extra te werken.

 

Tot je takenpakket behoren in ieder geval: 

- Het picken en verwerken van B2B en B2C orders

- Ondersteuning bieden bij het order picken en klaarzetten van bestellingen die net geplaatst zijn in de showroom, en eventueel klanten helpen

- Andere magazijnwerkzaamheden, zoals artikelen verpakken, stickeren, tellen en verplaatsen en het magazijn netjes houden

 

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een nieuwe collega vanaf 16 jaar oud die weet van aanpakken en het leuk vindt om samen met de andere zaterdaghulp een vast team te vormen. Ook is het in overleg mogelijk om in drukke tijden, in de vakanties of op eventuele studiedagen extra te komen werken. Je bent enthousiast, beleefd naar klanten en nauwkeurig. 

 

Wat levert het jou op?

- Een leuke bijbaan binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Personeelskorting op ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

 

Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met Els van de Ven (els@homeij.com of 06-21940680)

 


Stagiair E-commerce & Marketplaces HBO

 

Functieomschrijving

Als stagiair E-commerce & Marketplaces krijg je de mogelijkheid om volledig mee te draaien in het e-commerce team van Homeij. Dit team is verantwoordelijk voor alle digitale activiteiten binnen Homeij, variërend van verkoop via eigen webshops tot verkoop op marktplaatsen als Bol.com en Amazon. Daarnaast houden we ons bezig met artikelbeheer én (online) marketing, via o.a. zoekmachines, e-mail en social media.

We hebben recentelijk een nieuwe zakelijke bestelomgeving opgeleverd, richten ons op internationale expansie en professionaliseren ons artikeldatabeheer. Kortom: een zeer gevarieerde werkomgeving waar altijd nieuwe kansen en uitdagingen liggen!

 

Functie-eisen

Hoe wij jou zien? - Je volgt een HBO-opleiding in commerciële richting, bijvoorbeeld Commerciële Economie, Small Business & Retail Management, CMD of vergelijkbaar. - Je bent enthousiast, analytisch sterk en nauwkeurig. - We zoeken iemand die een ondernemende instelling heeft en energie krijgt van het behalen van successen (groot én klein). - Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat.

 

Wat bieden wij jou? - Een gevarieerde stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren. - Een professionele en ambitieuze organisatie, gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – Een prima stagevergoeding. 

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur dan een bericht naar joyce@homeij.com!

 


Stagiair Inkoop MBO/HBO

 

Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair voor onze inkoopafdeling. Volg jij een opleiding in de richting van inkoop en/of logistiek en ben je op zoek naar een leuke meewerkstage? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving 

Gaat jouw hart sneller kloppen als je als spin in het web kunt fungeren en kijk je uit naar afwisselende werkzaamheden die direct bijdragen aan de leverbetrouwbaarheid en klanttevredenheid? Bij Homeij krijg je de mogelijkheid om jouw bijdrage te leveren aan onze inkoopprocessen! 

 

Een stage waarbij je alle facetten van je opleiding toetst aan de praktijk in een uitdagende en inspirerende omgeving. Al met al een afwisselende en uitdagende stage, waar jij veel praktijkervaring op kunt doen! 

 

Functie-eisen 

Hoe wij jou zien? - Je volgt momenteel een MBO/HBO opleiding in de richting van inkoop of logistiek; - Je bent nauwkeurig en enthousiast; - Je hebt goede communicatievaardigheden, je bent sociaal en werkt graag in een team; - Je wilt graag werkervaring opdoen in een commerciële omgeving. 

 

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Uitdaging, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je kunt gaan uitvoeren. - Een professionele en ambitieuze organisatie en gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – Een prima stagevergoeding. 

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur dan een bericht naar tim@homeij.com!


Stagiair Sales

 

Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair voor onze salesafdeling. Ben jij een echte aanpakker en heb jij affiniteit met de commerciële wereld? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving

Binnen Homeij is intern veel vakkennis voorhanden. Je wordt dan ook eerst goed opgeleid voordat je met je stage begint. Je wordt daarnaast goed ondersteund door onze Commerciële Binnendienst bestaande uit een betrokken team en uiteraard kun je gebruik maken van ons CRM- en ERP-systeem. Je houdt alle ontwikkelingen, acties, de agenda, orders e.d. bij. We zoeken geen administrateur, maar een absolute topverkoper in de dop!

 

Een afwisselende en uitdagende stage, waar jij veel praktijkervaring op doet! Jouw takenpakket bepalen we samen. Waar blink jij in uit en waar krijg jij energie van?

 

Functie-eisen

Hoe wij jou zien? - Je bent leergierig en enthousiast. - Je hebt goede communicatievaardigheden, je bent sociaal en werkt graag in een team. - Ondernemingsdrang zit in je bloed. - Je beschikt over drive, prestatiedrang en een enorm verantwoordelijkheidsgevoel. - Je krijgt een kick van het overtreffen van jouw targets.

 

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Vrijheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren. - Een professionele en ambitieuze organisatie en gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – Een stagevergoeding in overleg. 

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur ons dan een bericht! 


Stagiair Finance & Controlling

 

Wij zijn op zoek naar een meewerkstagiair voor onze Finance afdeling. Volg jij een opleiding in financieel / administratieve richting, op MBO-4 niveau of hoger? Lees dan snel verder!

 

Functieomschrijving

Wij zoeken een stagiair die zich met name gaat bezig houden met de crediteuren- en debiteurenadministratie. Je boekt inkoopfacturen in en zorgt dat leveranciers de factuur aan het juiste emailadres sturen. Je stuurt overzichten met goed te keuren inkoopfacturen naar collega’s. Daarnaast verwerk je de reacties op betalingsherinneringen die automatisch aan de klanten gestuurd worden. Met jouw nauwkeurigheid en oog voor detail weet je de juiste bijdrage te leveren aan het gehele administratieve proces.

 

Uiteraard is er tijdens deze stage ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. Waar wil jij meer over leren, aan welke ontwikkelpunten wil jij werken? Wil je mee denken over het optimaliseren van het crediteuren- en debiteurenproces, oefenen met rapportages maken in Excel of PowerBI, of leren werken met een ERP-systeem (Exact Online)? We kijken samen waar jij goed in bent, en waar jij energie van krijgt, om zo je precieze werkzaamheden te bepalen.

 

Functie-eisen

Hoe wij jou zien? - Je bent leergierig en enthousiast. - Je werkt nauwkeurig en bent goed met cijfers. - Je bent goed in Office (met name Excel). - Je beheerst de Nederlandse taal volledig.

 

Wat bieden wij jou? - Een uitdagende stage binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Vrijheid en verantwoordelijkheid in de verschillende werkzaamheden die je gaat uitvoeren. - Gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn. – En uiteraard een mooie stagevergoeding.

 

Bij Homeij bieden wij jou meer dan een stageplek. Wij bieden jou de ondersteuning die je nodig hebt om te groeien. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kan Homeij groeien. En daar gaan we voor. Met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.

 

Heb je er zin in? Stuur dan een bericht naar Ingrid Hendriks, manager Finance: ingrid@homeij.com