Diamant Sabatier

Over Diamant Sabatier

Diamant Sabatier bestaat ruim 40 jaar en levert topkwaliteit messen, snijplanken en accessoires voor gepassioneerde chefs én hobbykoks die de kunst van het koken tot in detail willen beheersen! Wij starten bij de bron, met studenten op hotelvakscholen. De gevulde messenmap is de eerste kennismaking met Diamant Sabatier. Spreken we een chef dan is de eerste opmerking standaard ‘dat was m’n eerste koksmes’. Vaak wordt dat geliefde mes nog steeds gebruikt: Diamant Sabatier gaat een leven lang mee.

De top series van Diamant Sabatier

Top series uit het Diamant Sabatier assortiment zijn messenlijnen Integra en Riyouri, nieuwe generatie messen met een compleet assortiment van koksmes tot tourneermesje. Naast messen heeft Diamant Sabatier ook aanverwante artikelen, zoals snijplanken, kelners- en oestermessen en diverse andere kitchen tools. En dat altijd in de kwaliteit en uitvoering die u van een topmerk als Diamant Sabatier mag verwachten. Daarnaast is er altijd de mogelijkheid tot personalisering, voor een bijzonder relatiegeschenk of eindejaarscadeau.

Voordelen voor retailers

De naam Diamant Sabatier zal bij velen een belletje doen rinkelen. Met dit merk in uw assortiment voegt u een gerenommeerde naam en klantentrekker toe. De uitstekende kwaliteit van Diamant Sabatier producten zorgt ervoor dat het merk bij zowel consumenten als professionals geliefd is, en dus een breed publiek aanspreekt.

Diamant Sabatier staat voor topkwaliteit en daarom wordt ieder product geleverd met levenslange garantie. Een garantieaanvraag is eenvoudig mogelijk via het online garantieformulier. Een fijne zekerheid voor u als verkoper.

De marges voor dit prachtige Nederlands/Franse merk zijn uitstekend. Goede verkopen zijn daarnaast onder meer afhankelijk van de productpresentatie. Bij Diamant Sabatier vindt u een uitgebreid assortiment POS-materialen en hulpmiddelen voor retail, om het optimale uit uw productaanbod te halen.