Dé messen groothandel van Nederland

Homeij: al 50 jaar voorloper in scherpe producten

Dé messen groothandel van Nederland, een gerenommeerd pionier op messengebied: dat wordt je door historie én ervaring. Dat bewijst Homeij inmiddels al meer dan 50 jaar. Al vele jaren is Homeij gespecialiseerd in het leveren van de juiste Tools for Life: praktische producten voor thuis, op het werk en onderweg, die het leven leuker en gemakkelijker maken. Met duizenden verschillende messen in de collectie kan Homeij dan ook echt als dé messen groothandel in Nederland worden beschouwd! 

Wat heeft Homeij u als messen groothandel te bieden?

Of het nu gaat om handige, multifunctionele (zak)messen voor buiten, tijdens het kamperen en de avontuurlijke survivaltocht of om vlijmscherp keukengereedschap voor het bereiden van de allerlekkerste maaltijden: bij dé messen groothandel van Nederland bent u aan het juiste adres! Het assortiment is opgebouwd uit diverse zeer gewilde en bekende triple A-merken, die vanuit de gehele wereld vaak op exclusieve basis worden geïmporteerd. Enkele merken die door Homeij worden gedistribueerd zijn:

  1. Victorinox Zwitserland
  2. Diamant Sabatier Frankrijk
  3. CRKT U.S.A.
  4. Opinel Frankrijk
  5. Muela Spanje
  6. Homey’s tools for life
  7. SOG U.S.A.

Waarom samenwerken met dé messen groothandel in Nederland?

Totaalleverancier

Met duizenden verschillende messen in de collectie, kan de klant profiteren van een zeer breed en diep assortiment. Zo vormt dé messen groothandel in Nederland voor u een perfecte totaalleverancier, waardoor u veel efficiënter kunt werken en tijd kunt besparen.

Voorraadhoudend

In het omvangrijke magazijn in Den Bosch is van elk model een gezonde voorraad beschikbaar. Hierdoor zijn snelle leveringen (vaak binnen 24 uur) vanzelfsprekend en kan de afzet aan de finale consument worden geoptimaliseerd.

Bestelgemak

Via de eigen online portal biedt dé messen groothandel van Nederland de mogelijkheid om 24/7 uw bestelling te plaatsen. Snel en overzichtelijk! U kunt hier tevens de bestelhistorie terugzien, favoriete producten markeren én regelmatig speciale aanbiedingen vinden!

Verkoopkansen

Meerdere keren per jaar brengen digitale nieuwsbrieven u op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes. Ook zijn hierin vaak ‘Best Practices’ opgenomen: succes-story’s vanuit de praktijk die wij graag met u willen delen en waarmee u uw omzetkansen kunt verhogen!

Trends

Op vrijwel alle internationale messenbeurzen in de wereld is dé messen groothandel uit Nederland vertegenwoordigd. Daarnaast is er continue ruggespraak met de designafdeling van diverse messenproducenten. Hierdoor profiteert u altijd in een vroeg stadium van nieuwe, moderne én unieke modellen!

Winkelinrichting

Een goede presentatie zorgt voor optimale verkopen! Afhankelijk van de beschikbare ruimte in uw winkel ontvangt u een uitgebreid advies over de ideale verkooppresentatie van de afgenomen merken.

Datavoorziening

Als dé messen groothandel van Nederland heeft Homeij van elk model een uitgebreide database beschikbaar. Hier kunt u terecht voor alle productspecificaties, productfoto’s en indien voorhanden ook diverse (Youtube)filmpjes!

Marge

Voor uw rol in de keten ontvangt u een faire marktconforme winstmarge, die extra aantrekkelijk kan worden door de door u verrichte inspanningen voor onze merken!

Een succesvolle toekomst?

Graag! Homeij nodigt u uit om samen de finale consument te voorzien van kwalitatief hoogwaardige Tools for Life! Graag zijn wij die betrouwbare partner met wie u vele jaren vooruit kunt! Niet voor niets is onze tagline: ‘Mates in Business’! Schroom niet om contact met ons op te nemen, we staan u graag te woord.