Vacature zaterdaghulp - vakantiekracht (vanaf 16 jaar)

Zaterdaghulp / vakantiekracht (vanaf 16 jaar)

 

Functieomschrijving

Op korte termijn zoeken wij in ons magazijn in Den Bosch een vaste zaterdaghulp voor de zaterdagochtend. Elke zaterdag zijn we binnen Homeij aan het werk van 09:00 tot 13:00 uur. Op deze ochtend is ook onze showroom geopend, waar klanten producten kunnen bekijken, direct kopen of eerder bestelde artikelen kunnen ophalen. Je werkt op zaterdag samen met minimaal 2 collega's, en maakt deel uit van een team van 10-15 magazijnmedewerkers.

Naast de zaterdagochtend bieden we de mogelijkheid om in vakantieperiodes extra te werken.

 

Tot je takenpakket behoren in ieder geval: 

- Het picken en verwerken van B2B en B2C orders

- Ondersteuning bieden bij het order picken en klaarzetten van bestellingen die net geplaatst zijn in de showroom, en eventueel klanten helpen

- Andere magazijnwerkzaamheden, zoals artikelen verpakken, stickeren, tellen en verplaatsen en het magazijn netjes houden

 

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een nieuwe collega vanaf 16 jaar oud die weet van aanpakken en het leuk vindt om samen met de andere zaterdaghulp een vast team te vormen. Ook is het in overleg mogelijk om in drukke tijden, in de vakanties of op eventuele studiedagen extra te komen werken. Je bent enthousiast, beleefd naar klanten en nauwkeurig. 

 

Wat levert het jou op?

- Een leuke bijbaan binnen een succesvolle en groeiende organisatie. - Gedreven en deskundige collega’s die staan te popelen om kennis met jou te maken. - Personeelskorting op ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheid om lid te worden van onze personeelsvereniging. - Een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open communicatie, korte lijnen en - last but not least - een gezonde dosis humor zeer belangrijk zijn.

 

Lijkt dit jou wat? Neem dan contact op met Els van de Ven (els@homeij.com of 06-21940680) en wie weet tot ziens!