Homey's x Keith Haring

Bestel nu als eerste items uit de unieke Keith Haring ♥ Homey's collectie!

 

Koken en kunst komen samen in de producten uit deze bijzondere serie. Ieder item heeft een spectaculair design, geïnspireerd door de kunst van Keith Haring.

Echte blikvangers voor in uw winkel en een aanwinst voor iedere keuken.

Over de Keith Haring Collectie van Homey's Tools for Life

Met de Keith Haring Collectie brengt Homey's Tools for Life de gedenkwaardige werken van Keith Haring naar je dagelijks leven. Zíjn passie verweven met die van Homey's: mensen samenbrengen door tools te creëren die gevoelens, ervaringen en herinneringen oproepen.

 

Keith Haring was een van de meest gerenommeerde jonge kunstenaars, filmmakers en artiesten wiens werk reageerde op de stedelijke straatcultuur van de jaren tachtig. Geïnspireerd door de graffitikunstenaars, die veelal de metro's van de stad bedekten, begon Haring met wit krijt te tekenen over het zwarte papier dat werd gebruikt om lege reclamepanelen te bedekken. Haring wist met zijn metrotekeningen een groot en divers publiek te bereiken. Maar het was ook de metro die, zoals Haring zelf zei, uiteindelijk een ‘laboratorium’ werd om zijn ideeën uit te werken.

Een andere grote inspiratiebron voor Haring was Japan. Hij reisde meerdere keren naar Tokio en startte verschillende openbare kunstprojecten en samenwerkingen. Hij opende er zijn bekende Pop Shop Tokyo. Ook produceerde hij verschillende unieke werken die zijn stijl combineren met de Japanse cultuur. De Keith Haring Collectie van Homey's Tools for Life omarmt deze sterke connectie.

 

BRUGGEN BOUWEN
Haring probeerde een gevoel van saamhorigheid te creëren en relaties te smeden die alle soorten grenzen overschrijden: cultuur, samenleving, waarden en (geloofs)overtuigingen. Hij deed dat door middel van zijn kunst, door de kloof tussen beeldende kunst en populaire cultuur te overbruggen en zijn boodschap aan iedereen te verspreiden. Openbare ruimtes, gebouwen en alledaagse voorwerpen waren zijn canvas.

Nu leeft zijn nalatenschap voort in deze tools voor het dagelijks leven. In diezelfde geestdrift van saamhorigheid komen de kunst van het koken en de Keith Haring Collectie nu samen.

 

Koksmes en Saibashi-eetstokjes
Een high-end koksmes met een origineel werk van Keith Haring dat het hele lemmet bedekt. Kippenvel! Dit Japans geïnspireerde koksmes is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft een handvat van wengéhout.

Saibashi kookstokjes zijn een onmisbaar stuk gereedschap in de Japanse keuken. Ze zijn langer en iets dikker dan eetstokjes die worden gebruikt om te eten. Saibashi zijn perfect voor het kloppen, roeren, draaien en serveren van voedsel. Om ons Keith Haring koksmes compleet te maken voegen we deze veelzijdige tools toe als passend geschenk.

 

Steakmessen set
Het leukste aan koken is het delen van je creaties met anderen. Serveer het avondeten met deze 4 elegante steakmessen. Elk mes heeft een ander iconisch origineel van Keith Haring. Deze steakmessen zijn vlijmscherp en hebben een handvat van wengéhout.

 

Messenblok
Verberg deze meesterwerken niet… dat deed Haring ook niet. En zeg nou zelf, een messenblok van Keith Haring mag gezien worden! Dit stevige messenblok is magnetisch en daardoor perfect om je koksmes zowel netjes en veilig te bewaren als stijlvol te showen. De vier steakmessen kunnen op de magnetische voetsteun geplaatst worden en er is zelfs plaats voor je Saibashi eetstokjes. Dit elegante messenblok is gemaakt van hardsteen en olijfhout. Het ronde ontwerp is geïnspireerd op de Rising Sun, de nationale vlag van Japan. Behandel het messenblok goed, want hout is een natuurproduct. Het is mooi en als je dat zo wilt houden, zorg er dan voor dat je het elke twee maanden behandelt met wat minerale olie.

Aanbevolen voor u View all