Vinturi

Over Vinturi

Wijn die heeft mogen ademen smaakt beter. Als wijn ademt dan dan opent het zich en komen de bedoelde aroma's en smaken vrij. Tradiotineel gezien werd een karaf gebruikt om een wijn te decanteren. Decanteren kan echter tijdrovend, omslachtig en soms onhandig zijn. Het gepatenteerde ontwerp van Vinturi zorgt ervoor dat het decanteerproces met gemak wordt versneld. Perfecte beluchting van de wijn in de tijd die nodig is om een glas in te schenken.

Houd simpelweg de Vinturi boven je glas en schenk de wijn er doorheen. De Vinturi trekt en mengt de juiste hoeveelheid lucht in de juiste hoeveeltijd tijd, waardoor uw wijn meteen kan ademen. U zal meteen een beter boeket, verbeterde smaken en een gladdere afdronk opmerken.

Het is zo snel. Zo gemakkelijk.

De best verkopende Essential Wine Beluchter. De Vinturi is wereldwijd al meer dan 1 miljoen keer over de toonbank gegaan. Momenteel gebruiken en onderschrijven ruim 500 wijnmakerijen de Vinturi in en vanuit hun proeflokalen. Vinturi heeft de standaard gezet voor beluchtingstools voor wijn. Uw kan de Vinturi Essential Wine Beluchter vinden in veel grote warenhuizen, toonaangevende restaurants, cruiseschepen, countryclubs, casino's en hotels. Vinturi is ook meermaals gezien op televisie en in films.