Inspiratie

NEW IN | Victorinox Alox Limited Edition 2021

NEW IN | Victorinox Alox Limited Edition 2021

Posted by Elke Naber on 20-01-21

Al een aantal jaar komt Victorinox met een limited edition lijn van zakmessen met Alox schalen. Een geweldige aanvulling voor iedere verzamelaar, maar ook erg toegankelijk voor de minder frequente zakmesgebruiker. Door de luxe look van de alox behuizing zijn ze erg populair en worden ze vaak als EDC of herenmesjes op zak gehouden.

Tijgeroranje, de Alox kleur van 2021

Oranje, de kleur van kracht, energie en opwinding, zoals het Zweedse merk het ons presenteert. Maar wanneer wij als Nederlanders de kleur Tijgeroranje horen worden wij woest enthousiast, want dat is onze kleur natuurlijk! Het geribbelde oppervlak maakt de Alox Limited Edition Swiss Army Knives tot een heel bijzondere, functionele en iconische metgezel. Gemakkelijk vast te pakken, het zakmes is stijlvol en je ogen worden verwend door de fraaie kleur en glans, elk jaar verkrijgbaar in een nieuwe en beperkte kleur.

Drie verschillende limited editions

Het zevende alox limited edition-trio bestaat uit de Classic, Pioneer X en Hunter Pro. Een verrassing voor vele fans, want de Pioneer en Cadet zijn uit het klassieke trio verwijderd. Het nieuwe trio geeft een krachtige combinatie van functionaliteit, stijl en levendig design met stijlvolle Alox-schalen. Het is een perfect cadeau voor iedereen, inclusief fans van het merk en verzamelaars die op zoek zijn naar dat speciale iets. Elk item heeft het jaartal op de achterkant gedrukt en wordt geleverd met een eigen certificaat in een elegante geschenkverpakking.

Technisch geneuzel, maar toch vet interessant

De schalen zijn gestanst uit aluminium, gebosseleerd en vervolgens geanodiseerd met het Eloxal-proces, waardoor een beschermende laag ontstaat en de schalen zijn kleur krijgen. Deze oxidelaag is hard en biedt extra kalkbescherming tegen beschadiging en corrosie.

Victorinox Classic - Alox – 58mm

Met een lengte van slechts 58 millimeter is de Classic Alox uitgerust met een mes, een nagelvijl, een schroevendraaier, een schaar en een sleutelring. Dit maakt het een ideale metgezel voor dagelijks gebruik.

Victorinox Pioneer - Alox – 93mm

De Pioneer X Alox is een uitzonderlijk betrouwbare tool waar klanten op kunnen rekenen, waar ze ook gaan. Het model van 93 millimeter bevat een mes, een ruimer, een pons, een blikopener (met kleine schroevendraaier), een flesopener (met een schroevendraaier en draadstripper), een schaar en een sleutelring.

Victorinox Hunter Pro - Alox

De Hunter Pro Alox is het slanke en handige alledaagse zakmes voor de moderne man, met een groot lemmet, een koordgat, een paracord hanger en een clip.

Alleen verkrijgbaar in 2021 zolang de voorraad strekt, maar bedoeld voor een leven lang gebruik, de Alox Limited Edition 2021 is vrijwel onverwoestbaar. Victorinox is inderdaad trots op meer dan 130 jaar ervaring in het vervaardigen van hoogwaardige messen in Zwitserland.

Victorinox garandeert dat alle messen en gereedschappen van eersteklas roestvrij staal zijn. Elk item heeft een levenslange garantie tegen materiaal- en fabricagefouten.