Inspiratie

HOMEIJ STELT VOOR | Erwin Schellekens

Posted by Stef on 10-04-24

Erwin staat al meer dan dertig jaar synoniem voor innovatie en betrouwbaarheid binnen Homeij. Ongeëvenaard vervult hij zijn rol met een unieke combinatie van zakelijk inzicht en persoonlijke passie. Sinds zijn entree in 1991 heeft Erwin zich ontpopt als een sleutelfiguur, bekend om zijn vermogen om met een diversiteit aan klanten en producten te werken, maar ook om zijn niet aflatende streven naar kwaliteit en betrouwbaarheid in elke onderneming.

Hoe het ooit begon
Zijn carrière begon met een sprong in het diepe tijdens de Horecava in Amsterdam, slechts een dag na zijn aanstelling. Deze vroege ervaring markeerde het begin van een reis vol groei en diversiteit binnen het bedrijf. In de loop der jaren heeft Erwin zich door verschillende rollen binnen het bedrijf bewogen, van Junior Account Manager tot zijn huidige rol als Manager Business Development. Zijn carrière bij Homeij getuigt van een diepe toewijding aan het leveren van oplossingen die echt resoneren met de behoeften van zijn professionele en zakelijke relaties. Dit streven naar excellentie strekt zich ook uit tot zijn privéleven, waar Erwins liefde voor het buitenleven en zowel sportieve als muzikale activiteiten een perfecte balans vinden in combinatie met zijn commerciële voorkeuren.

Zijn balans tussen werk en privé
De persoonlijke passies van Erwin brengen een aangename menselijkheid in zijn praktische persona. Zijn enthousiasme voor muziek, met name zijn liefde voor de band Toto, en zijn rol als Spinning instructeur verraden zijn dynamische geest die zich absoluut niet alleen tot het zakelijke beperkt. Deze brede interesses verrijken zijn interacties met klanten en collega's, waardoor relaties diepgang en een vertrouwelijke toets krijgen die in de B2B-wereld vaak verloren gaat. Niet bij onze vriendelijke reus Erwin.

Zijn vakanties naar Orebić in Kroatië, waar hij rust en inspiratie vindt in de adembenemende natuur, benadrukken Erwins behoefte aan balans tussen werk en privé. Deze momenten van ontspanning zijn cruciaal, want ze herinneren hem eraan dat succes in het bedrijfsleven hand in hand gaat met eigen welzijn en geluk.

“Toeval bestaat niet”
Erwins motto, "Toeval bestaat niet", klinkt door in zowel zijn zakelijke aanpak als in de manier waarop hij zijn leven buiten het werk vormgeeft. Deze filosofie, die gelooft in het belang van doelgerichte acties en beslissingen, is wat Erwin drijft om zowel in zijn professionele als persoonlijke leven betekenisvolle verbindingen te maken.

Door zijn carrière heen blijft Erwin een bron van inspiratie en een testament aan de kracht van het combineren van professionele toewijding met individuele passies. Zijn verhaal bij Homeij is niet alleen een voorbeeld van zakelijk succes, maar ook van de rijkdom die ontstaat wanneer werk wordt verrijkt met een vleugje menselijkheid. Zoals Erwin van het leven geniet, zo genieten wij als collega’s op onze beurt van Erwin.