Inspiratie

HOMEIJ STELT VOOR | Erwin Schellekens

Posted by Bo Lormann on 19-02-21

Al meer dan 30 jaar maakt Erwin, dé sportieve Toto-fan, het kantoor van Homeij onveilig. Deze spininstructeur begon in 1991 bij Homeij en stond een dag later al een stand te bemannen tijdens de Horecava in de Rai Amsterdam. Net als andere collega’s is Erwin via een advertentie in het plaatselijke “nieuwsklokje” bij Homeij gekomen. Naar eigen zeggen had hij een overtuigende sollicitatiebrief en deden zijn looks (toen nog mét haar) de rest.

Erwin heeft al vele functies vervuld van Junior Account Manager, Account Manager Gifts, PMC Manager, Business Unit Manager, Manager Professional Use, New Business Manager tot zijn huidige functie als Sales Manager Serve, Loyalty & Gifts. Deze functies sluiten perfect aan bij wat hij leuk vind: werken met een grote diversiteit aan klanten, producten en collega’s. Het geeft Erwin een goed gevoel om professionals die afhankelijk zijn van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun gereedschap, het juiste merk / artikel als oplossing te kunnen bieden. Met veel topmerken in het assortiment van Homeij is dat elke dag weer een uitdaging, met altijd onvoorziene verrassingen.

In zijn vrije tijd is Erwin een echte in- en outdoor fan. Hij spint, klimt, maakt graag mooie tochten op zijn racefiets en is niet vies van een lekker hapje eten met vrouw en kids. Ook op de werkvloer is hij een echte in- en outdoor fan, zo is zijn favoriete product de Homey’s Grilla. Deze barbecue musthave is volgens Erwin het perfecte voorjaarsgeschenk. De perfecte combinatie tussen buitenactiviteit en lekker eten. Want zeg nu zelf, wie maak je nu niet blij met een lekkere zomerse barbecue? Ook van andere merken maakt Erwins hart een klein sprongetje, zoals de Zwitserse precisie van Victorinox en de messen van Diamant Sabatier geliefd door vele keukengoeroes.

Het motto van Erwin is: Doe de dingen waar je energie van krijgt, dan is geen moeite je teveel! Wij collega’s kunnen dat beamen!