SPOTLIGHT | Brandwijk omarmt nieuwe duurzame gift Homey's

Posted by Homeij NL on 7th Nov 2018

SPOTLIGHT | Brandwijk omarmt nieuwe duurzame gift Homey's

“Duurzaamheid in kerstpakketten is helaas niet altijd een vanzelfsprekendheid. Daarom zijn wij altijd op zoek naar partners die daar wel het verschil maken. Homey’s is er, met een messenset met heft gemaakt van tarwegras (vervanger van kunststof), zo één, die snapt dat je met díe boodschap het verschil maakt voor de ontvanger”, aldus Brandwijk. “Bij een cadeau hoort een verhaal, een boodschap. De gever wil die boodschap lading geven. Met deze messenset, goed voor dagelijks gebruik in elke keuken, lukt dat eenvoudig”.

Homey’s Vitt

Homey’s Vitt is recent geïntroduceerd en heeft veel aandacht gekregen in de landelijk pers. Dick Brandwijk was er als de kippen bij om met dit merk de grote duurzame trom te slaan in deze hectische periode van het jaar. De periode waarin menig ondernemer nog naarstig op zoek is naar een passend eindejaargeschenk voor medewerker en klant.

Met het toevoegen van deze messenserie van Homey’s aan het assortiment, zet Brandwijk weer een grote stap in de uitbreiding van haar duurzame producten reeks.

Homey’s

Sinds 1970 heeft Homeij een passie voor het maken van tools voor de actieve buitenmens, kookfanaten, creatieven en beauty lovers. Met het nieuwste merk Homey’s voeren zij een assortiment waarmee je de perfecte uitrusting voor de job samenstelt en waar je op kunt vertrouwen. Betaalbare producten van goede kwaliteit die aan je verwachtingen en eisen voldoen.