SPOTLIGHT | Homey’s brengt na VITT nu haar tweede duurzame messenlijn uit: SVART

Posted by Homeij NL on 18th Nov 2018

SPOTLIGHT | Homey’s brengt na VITT nu haar tweede duurzame messenlijn uit: SVART

OISTERWIJK – Op International Men’s Day introduceert Homey’s haar tweede duurzame messenlijn. Ter aanvulling op de VITT serie, met een milieuvriendelijk heft van tarwegras, brengt Homey’s nu SVART op de markt. Met deze messenlijn benadrukt de messenfabrikant een andere vorm van duurzaam ontwikkelen. De messen zijn te recyclen, omdat ze geheel van roestvrij staal zijn. Homey’s komt binnenkort met een speciaal programma hiervoor.

Homey’s zoekt naar manieren om messen te bieden die op een duurzame en milieuvriendelijke manier tot stand zijn gekomen. “Bij de SVART serie hebben we onderzocht hoe we een eenvoudig mes kunnen ontwikkelen dat volledig te recyclen is. Met ‘losse’ onderdelen, zoals een kunststof heft, is dit veel complexer. SVART bestaat uit één stuk staal en is daarom gemakkelijk om te smeden”, aldus Hannemiek Cobussen, productmanager Homey’s.

Zwart

Het heft van Homey’s SVART is mat zwart en loopt naadloos over in het vlijmscherpe, stalen lemmet. Dit geeft het mes een stoer en edgy uiterlijk en hiermee positioneert Homey’s haar SVART serie voor de man die van koken houdt. De Homey’s SVART serie bestaat uit een koksmes, vleesmes, broodmes, tomatenmes en een officemes en hiermee heb je alle musthaves in huis! Verkrijgbaar bij o.a. Bol.com en SharpAsAKnife.eu

Duurzaam binnenwerk

De verpakking van de Homey’s messen is milieuvriendelijk ontwikkeld en volledig van gerecycled karton gemaakt. Josien den Otter, brand manager Homey’s: “Met het harmonica binnenwerk dagen we consumenten uit de verpakking te hergebruiken. Zo verdwijnt het niet meteen in de papierbak, maar krijgt het een tweede leven in de vorm van een lampenkap of theelichthouder.”

Homey’s

Sinds 1970 ontwikkelen we met passie tools die onmisbaar zijn voor de actieve buitenmens, kookfanaten, creatieven en beauty lovers. Haal je alles uit het leven, maar wil je het avontuur liever niet alleen aan gaan, dan heb je de perfecte uitrusting voor de job nodig. Daar is Homey’s, de ideale tool die het leven leuker en makkelijker maakt. Een beste maat die er altijd voor je is en waar je een beroep op kunt doen. Samen is succes gegarandeerd! De basis voor een Homey’s item is het maken van betaalbare, functionele en praktische ontwerpen voor iedereen die van aanpakken houdt. Of het nu gaat om een outdoor, DIY, cooking, beauty of verzorgingsproduct, een product van Homey’s voldoet aan je eisen en verwachtingen. Homey’s - tools for life.